Hoe pensioenbewust is uw bedrijf? Bereid uw medewerkers financieel voor op later.

Gratis pensioen communicatie

Persoonlijke voorlichting werknemers

Verlaging kosten pensioenregeling

Extra aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde

Aantoonbare informatie- en zorgplicht

Online actueel inzicht

Gratis pensioen communicatie

Persoonlijke voorlichting werknemers

Verlaging kosten pensioen-regeling

Extra aantrekkelijke arbeids-voorwaarde

Aantoonbare informatie- en zorgplicht

Online actueel inzicht

Voor werkgevers.

Gratis pensioencommunicatie.

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van pensioencommunicatie. Onze adviseurs voeren persoonlijke gesprekken met uw werknemers. In een individueel gesprek krijgt iedere medewerker in begrijpelijke taal aan de hand van een pensioen-softwaretool pensioeninformatie over de huidige pensioenregeling en de nieuwe pensioenregeling. Hierdoor voldoet u direct aan de informatie- en zorgplicht als werkgever. Met ons bedrijfspensioen regelt u dat uw werknemers aanvullend pensioen opbouwen, welke budget neutraal voor u als werkgever is.
Business Mentor Talking to Employee

Dit is onze werkwijze.

Stap 1.

Wij maken eerst graag kennis met u.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de pensioen mogelijkheden samen met u. Geheel vrijblijvend komt één van onze adviseurs bij u langs.

Stap 2.

Wij zorgen voor een inventarisatie.

In het vervolggesprek inventariseren we het aantal medewerkers, het budget en de doelen. Aan de hand van de inventarisatie komen wij met een concreet plan.

Stap 3.

Wij geven advies en pensioengesprekken.

Na het inventarisatiegesprek ontvangt u een passend advies van ons. Vervolgens gaan wij met alle medewerkers individueel in gesprek over hun pensioen.

Denk om uw werknemers.

Goed pensioen voor uw werknemers met Pensioen voor u.

Vaak worden werknemers slecht geïnformeerd door pensioenfondsen en verzekeraars over hun pensioen en weten zij niet wat zij vanaf hun pensioendatum aan pensioen zullen ontvangen. Als werkgever heeft u echter wel de zorgplicht om uw werknemers goed te informeren over hun pensioenregeling. Onder meer door vergrijzing en verminderde pensioenregelingen bouwen uw werknemers bovendien aanzienlijk minder pensioen op en kunnen ze vaak niet eerder met pensioen. Om het pensioentekort op te lossen of vervroegde pensionering wel mogelijk te maken, kunt u kiezen voor een aanvullende pensioenregeling die budget neutraal door Pensioen voor u aangeboden wordt.

Wij staan u graag te woord.

Heeft u een vraag, wilt u advies of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur. Wij staan u graag te woord.